Foodstyling Etenswaar catering
Workshops

Etenswaar geeft ook leuke kookworkshops. Voor elke groep stellen we een nieuw menu samen waarbij we rekening houden met uw voorkeur. Hierbij vinden wij het ook belangrijk om met de seizoenen mee te koken. Asperges zijn er in het voorjaar en wild hoort écht bij het najaar. Samen met de chef bereidt u zelf een drie- of viergangendiner. Na uitleg over het menu gaat u in groepjes aan slag. Wanneer alle voorbereidingen gedaan zijn, gaan we aan tafel. De groep van het voorgerecht bijt de spits af en maakt het gerecht klaar en serveert het. Zo gaan we door tot en met het toetje, waarna u met gevulde buiken, nieuwe recepten en een fijn gevoel de avond afsluiten. Lijkt het u leuk om een workshop samen met uw vrienden, familie of collega’s te volgen, dat kan! Wilt u meer weten of heeft u een vraag, neem gerust contact op. Een overzicht van onze workshops kunt u hieronder vinden.

Culinair

Culinaire hoogstandjes, wie houdt daar nou niet van? Een mooi opgemaakt bord met een crème of een sierlijk schuimpje. Heeft u ooit zelf een zwarte mayonaise of een gelei van wortel gemaakt? In deze workshop zorgen we er met heerlijke ingrediënten voor dat het gerecht niet alleen heel goed smaakt, maar dat het een heus kunstwerk wordt. Want een mooi opgemaakt bord, proef je al voor de eerste hap.

foto (41)
Etenswaar Catering Eindhoven
Vis

Er is veel lekkers te maken met vis en er zijn zoveel soorten die je misschien normaal gesproken links laat liggen. In deze workshop leert u vis schoonmaken, welke bereidingen u kunt toepassen, hoe gevarieerd het vis aanbod is en wat u daarmee kunt doen. Huis gerookte zalm smaakt anders dan de gerookte zalm die u kent. Staat er coquille op het menu dan maken we samen de schelpen open of misschien gebruiken we scheermessen of verse kreeft. Allemaal gerechten die u thuis waarschijnlijk minder snel op tafel zet. Laat u verrassen door deze vis workshop en schrijf u in!

Vegetarisch

Als u ervoor kiest om geen vlees en vis te eten of wanneer u nieuwsgierig bent naar wat er allemaal mogelijk is in de vegetarische keuken, dan is dit een heel leuke workshop. Er zijn namelijk veel mooie groenten te vinden, maar ook noten, zaden, sterk ruikende kazen en voedingsrijke graansoorten waarmee je heerlijke gerechten kun bereiden. Wij zorgen ervoor dat u helemaal weggeblazen wordt door de vegetarische keuken.

monument van riel
buideltje pasta etenswaar
Italiaans

Bent u helemaal verslingerd aan de Italiaanse keuken? Houdt u van eenvoud en pure smaken, dan kunt u met deze workshop uw cuore (hart) ophalen. Hoe wordt die overheerlijke risotto gemaakt en hoe voorkomt men dat verse pasta gaat plakken. U leert het hier. Gecombineerd met heerlijke, Italiaanse wijnen, waant u zich een dag in Italië. Arrivederci!

Wijn & Spijs

Heb je altijd al willen weten welke wijn goed combineert met welke ingrediënten of waarom sommige combinaties juist helemaal niet werken? Organiseer dan je eigen Wijn & Spijs avond. Het menu bestaat uit meerdere gangen en bij elke gang krijg je 2 glaasjes wijn. Met uitleg over de wijnen en smaken creëren wij een leuke avond.

3 gangen menu met amuse en 7 verschillende wijnen

4 gangen menu met amuse en 8 verschillende wijnen

theepotjes etenswaar
Speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Of wilt u bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij of suikervrij dineren, dan kunnen wij onze workshop daarop aanpassen.
Wij stellen een mooi menu voor u samen dat helemaal past. Let wel: de hele groep kookt hetzelfde menu. Neem contact met ons op en wij kijken met u naar de mogelijkheden!

Etenswaar catering wijn&spijs diner
Drank

Drankarrangement met huiswijnen

Drankarrangement met bijpassende wijnen

Drank assortiment

Wijn | Wit | Rood  per fles 

Bubbels per fles

Bier

Witbier | speciaal bier

Frisdrank

Fruitsappen van Kempen

 

bloemen etenswaar