‘Wilt u een klein intiem feestje of een groot evenement, 

Etenswaar zorgt voor een geslaagde dag.’

Etenswaar levert o.a. catering voor bedrijven, privéfeesten, bruiloften, workshops, personeelsuitjes en thuisdiners. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en maatwerk. Ook organiseren wij pop-up diners op mooie locaties waar iedereen een stoel kan reserveren. Etenswaar is onderscheidend qua smaak en service en creëert op elk niveau iets bijzonders. Kijk hieronder voor inspiratie.
Etenswaar catering Eindhoven

Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch op uw bedrijf, bij u thuis of op locatie. Is het voor een kleine of een heel grote groep, alles is mogelijk. Van broodjes en boterhammen tot een uitgebreide saladebar. Wilt u liever iets warms, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

zeebaars met risotto

Elk seizoen kent haar eigen producten en elke gast heeft favorieten ingrediënten. Wij maken graag een menu op maat, zodat uw lievelingsingrediënten in het menu verwerkt kunnen worden. Hieronder vindt u een aantal impressiemenu’s.

Hapjes aan huis | partyservice | Etenswaar catering

Heeft u iets te vieren? De opening van een expositie of een verjaardagsfeest tot diep in de nacht. Bij iedere gelegenheid past weer een ander hapje! Wij maken mooie amuses of juist originele snacks. Kijk hier voor een selectie uit ons aanbod.

Etenswaar

Graag verzorgen wij ook de drank voor uw feest. Etenswaar kan de gehele bar verzorgen, een mooi wijnarrangement aan -bieden tijdens een diner, maar ook een mobiele koffiebar of cocktailbar. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij helpen u!

bruiloft door een venster

Etenswaar is er voor uw bruiloft. Op deze bijzondere dag moet alles tot in de puntjes verzorgd worden, Etenswaar helpt u daar graag bij. Gaat het alleen om het diner of misschien de locatie en wat dacht u van livemuziek? Wij zitten boordevol ideeën..

Etenswaar.workshops

Etenswaar geeft leuke kookworkshops. Voor elke groep stellen we een nieuw menu samen waarbij we rekening houden met uw voorkeur. Hierbij vinden wij het ook belangrijk om met de seizoenen mee te koken.

lemon.etenswaar.foodstyling

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Etenswaar kan u ook helpen met het zo mooi mogelijk in beeld brengen van uw product. Denk aan een prachtig gedekte tafel, borden gevuld met kleurrijke gerechten of een mooie bereiding met uw producten. Etenswaar denkt graag met u mee.

aankleding

Heeft u hulp nodig bij de organisatie van uw feest of evenement, Etenswaar kan in overleg alle zorgen uit handen nemen. Van het vinden van een band of een feesttent tot de aankleding van de tafels. Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.