‘Etenswaar verzorgt verrassende en smaakvolle

catering op locatie’

Etenswaar is gevestigd in Eindhoven, maar wij leveren door heel Nederland en België. We maken gebruik van verse, seizoensgebonden en lokale producten. Etenswaar is onze passie en dat laten we u graag proeven.
DDW 2015 Etenswaar voor Dutch Invurtuals
Bregje Zimmermann
Mijn ouders houden van koken en ik ben op jonge leeftijd aangestoken door hun enthousiasme. Ze schuwden de buitenlandse keuken niet, dus was het voor mij letterlijk en figuurlijk een ware ontdekkingsreis. Nog steeds struin ik met veel liefde en plezier markten in verre landen af, op zoek naar (voor mij) nieuwe ingrediënten. Mijn laatste ontdekking: Birmese tea leave salad.
Een eigen horecabedrijf wilde ik al jaren en ik wist ook met wie: met Renske. Nou dat is gelukt!
In Etenswaar kan ik alles kwijt wat ik belangrijk vind. Creativiteit, nieuwe concepten bedenken maar ook flexibel, duurzaam en klantgericht werken. Mijn ervaringen door de jaren heen hebben mij geleerd hoe belangrijk service is en dat neem ik mee in Etenswaar.
Renske en ik denken hetzelfde over klantgericht- heid, presentatie, eten en dat is waar Etenswaar voor staat.
ik
Renske Diemers
Van kleins af aan stond ik al met mijn neus boven de potten en pannen. Helpen in de keuken vond ik leuk!
Op zesjarige leeftijd bakte ik, in mijn speelgoedkeukentje, pannenkoekjes boven een waxinelichtje. Ik was supertrots. Vanaf mijn 14e kookte ik wekelijks voor mijn moeder en zus. Ik maakte er een hele show van, met als inspiratiebron de tv-show ‘Koken met sterren’ van Cas Spijkers. Koken is mijn passie, al zal de afwas nooit mijn hobby worden.
Na de koksopleiding heb ik op veel mooie plekken mogen werken. Hoe meer ervaring ik kreeg, hoe groter de wens om een eigen bedrijf te starten werd. In 2006 werd Bregje mijn collega. Vanaf het begin fantaseerden we al over een eigen bedrijf. Ik wilde een plek waar ik mensen mijn creatieve en bijzondere gerechten kon laten proeven. Met Bregje zou ik dit kunnen, wij versterken elkaars beste kanten en hebben dezelfde ambities.
Bregje en Renske etenswaar
Gelukkig is het niet bij fantaseren gebleven. Sinds mei 2011 is Etenswaar een feit. Met Bregje als gastvrouw en Renske als chef-kok verzorgen zij, samen met een gepassioneerd team, catering en organiseren ze diners op sfeervolle locaties. Etenswaar levert particuliere en bedrijfscatering, bruiloften en workshops en verrast gasten met een mooie aankleding, goede bediening en menu’s met lievelingsingrediënten. Kwaliteit, stijl, klantgerichtheid en gastvrijheid is het succesrecept van Etenswaar.
dinertafel etenswaar
Aanschuifdiner Etenswaar catering | Personeelsfeest
kerk in de gloria
personeel etenswaar

‘Wij willen gasten verrassen met mooie aankleding, goede bediening en bijzondere menu’s.’

160704-7172
foto 6
Bruiloft Hans&Marijke_Etenswaar.8
img_5047
bruiloftsdiner