Elk seizoen kent haar eigen producten en elke gast heeft favorieten ingrediënten. Wij maken graag een menu op maat, zodat uw lievelingsingrediënten in het menu verwerkt kunnen worden. Hieronder vindt u een aantal menu’s. Neem even de tijd om te genieten van deze smaaksensaties.
Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Daarom maken wij graag een offerte op maat.
Makreelfilet met komkommerspaghetti, hangop-mousse en verse munt
In sesam gepaneerde zeeduivel met kokos-gember saus
Halve perzik gevuld met amandelspijs, wentelteefje van brioche en vanille sabayon
Eendenborst met aardappelsalade, bitterbal van eend en ganzenlever met zoete witlof
Huisgemaakte kreeftenbisque met opgeklopte room en gebakken gamba’s
Kalfshaas gevuld met zongedroogde tomaat en pijnboompitten, met verse pasta en romige tomatenbasilicumsaus
Gebrande appeltjes met gezouten mascarpone crème, karamelijs en mini wafeltje
Tartaar en krokant spiesje van tonijn met wasabi mousse en soja vinaigrette
Mabré van pastrami van hert, ganzenlever en rode bieten piccalilly
Romig pastinaaksoepje met verse kreeft
Eendenborst, taartje van gekonfijte eend en aardpeer met calvados-steranijssaus
Witte chocolademousse met mango en milkshake van yoghurt
Asperge mousse met macaron
Gebakken kwartelborstje met hazelnoot crème en boekweit
Gegrilde coquille met rode bieten couscous
Lamsrack met pistachepesto
Merengue met rood fruit en limoen
Vanaf 5 gangen
Heb je altijd al willen weten welke wijn goed combineert met welke ingrediënten of waarom sommige combinaties juist helemaal niet werken? Organiseer dan je eigen Wijn & Spijs avond. Het menu bestaat uit meerdere gangen en bij elke gang krijg je 2 glaasjes wijn. Met uitleg over de wijnen en smaken creëren wij een leuke avond.
3 gangen menu met amuse en 7 verschillende wijnen
4 gangen menu met amuse en 8 verschillende wijnen
Licht gerookte zwaardvis met mosseltjes, schuim van mossel, pompoen en crème van citroen
Van de BBQ;
Lamsbout met rozemarijn
Dorade met limoen
Kip met honing
Grof gesneden groente en aardappeltjes uit de oven
Mosterdmayonaise
Salade met rucola, little gem, pancetta, balsamicosiroop en pijnboompitten
Tomatensalade ( in alle kleuren ) met buffelmozzarella en olijfolie
Chocolade biscuit met donkere chocolade, frambozen en munt pesto
Lamsrack met fleur de sel en fijn gehakte verse tijm en oregano
Hele dorade gevuld met knoflook, limoen en tijm
Kipsaté op citroengras, gemarineerd met limoen en rode peper (met pesto van koriander)
Kalfssukade
Varkensfilet met spek, knoflook en rozemarijn
Gemarineerde little gem van de Barbecue
Gepofte aardappel met kruidenboter
Salade van pomodori tomaat, feta en rode ui
Knoflookchampignons van de Barbecue
Vitello Tonnato met kappertjes | Huisgemaakte pastrami met rucola
Aubergine met Parmezaanse kaas, balsamicostroop en verse munt
Lamsbout met rozemarijn en thijm | Pasta met huisgemaakte pesto
Grof gesneden seizoensgroente met aardappeltjes en huisgemaakte mayonaise
Tomaten (in alle kleuren) met buffelmozzarella en balsamicodressing
Ijskar met verschillende smaken sorbet- en roomijs
Rode bieten soep met komijn en crème fraiche
Geroosterde hele pousin met aardappeltjes met rozemarijn en seizoen groenten
Panna cotta van witte chocolade met passievruchten