Bruiloft Hans & Marijke

Super leuk mijn tante gaat trouwen en wij mogen de catering verzorgen. Ze willen het feest achter in hun eigen tuin vieren. En het wordt een fantastisch mooie dag.

Omdat de bruiloft in Limburg plaats vind bestaat de bruidstaart uit Limburgsevlaaien buffet. De plaatselijke bakker heeft mooie én lekkere vlaaien verzorgd.
Daarna moet er natuurlijk getoost worden op het geluk van het kersverse bruidspaar. Dit doen we met een heerlijke prosecco met een spiesje van blauwe  bessen en blauwe bessen siroop.
Het bruidspaar wilde graag een dynamische bruiloft, dus wij hebben er voor gekozen om op verschillende plekken in de tuin, eten te serveren. Zo stond de heksenketen met pompoensoep in de moestuin waar de pompoenen vandaan kwamen. Van de houtskoolgrill serveerde we o.a. biologische runder sukade en knoflook gamba’s. Een salade tafel met; kleurrijke tomaten, mozzarella en basilicumsalade, venkel met sinaasappel en geitenkaas, stond weer op een andere plek. En natuurlijk werd er afgesloten met de heerlijkste dessert. Alle gerechten waren samengesteld met de lievelings- ingrediënten van het bruidspaar. Heel leuk dat we deze dag hebben mogen cateren én het smaakt naar meer!
No Comments

Post a Comment