Etenswaar | catering Eindhoven | Diner
Etenswaar catering verzorgt diners aan huis of bij u op kantoor. Daarnaast beschikken we zelf over een aantal bijzondere locaties
Diner aan huis, Kok aan huis, Hapjes, Partyservice, Catering Eindhoven, Catering Helmond, Catering Tilburg, Catering Den Bosch, Catering Amsterdam, Catering op Locatie
22950
page,page-id-22950,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
zeebaars met risotto
Diners

Elk seizoen kent haar eigen producten en elke gast heeft favorieten ingrediënten. Wij maken graag een menu op maat, zodat uw lievelingsingrediënten in het menu verwerkt kunnen worden. Hieronder vindt u een aantal menu’s. Neem even de tijd om te genieten van deze smaaksensaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Daarom maken wij graag een offerte op maat.

Impressie menu 3 gangen diner

Makreelfilet met komkommerspaghetti, hangop-mousse en verse munt

In sesam gepaneerde zeeduivel met kokos-gember saus

Halve perzik gevuld met amandelspijs, wentelteefje van brioche en vanille sabayon

diner.etenswaar
kok aan huis | Etenswaar catering
Impressie menu 4 gangen diner

Eendenborst met aardappelsalade, bitterbal van eend en ganzenlever met zoete witlof

Huisgemaakte kreeftenbisque met opgeklopte room en gebakken gamba’s

Kalfshaas gevuld met zongedroogde tomaat en pijnboompitten, met verse pasta en romige tomatenbasilicumsaus

Gebrande appeltjes met gezouten mascarpone crème, karamelijs en mini wafeltje

Impressie menu 5 gangen diner

Tartaar en krokant spiesje van tonijn met wasabi mousse en soja vinaigrette

Mabré van pastrami van hert, ganzenlever en rode bieten piccalilly

Romig pastinaaksoepje met verse kreeft

Eendenborst, taartje van gekonfijte eend en aardpeer met calvados-steranijssaus

Witte chocolademousse met mango en milkshake van yoghurt

Etenswaar catering | kok aan huis
Walking dinner

Asperge mousse met macaron

Gebakken kwartelborstje met hazelnoot crème en boekweit

Gegrilde coquille met rode bieten couscous

Lamsrack met pistachepesto

Merengue met rood fruit en limoen

Vanaf 5 gangen

dessert etenswaar
wijn&spijs.etenswaar.
Wijn & Spijs

Heb je altijd al willen weten welke wijn goed combineert met welke ingrediënten of waarom sommige combinaties juist helemaal niet werken? Organiseer dan je eigen Wijn & Spijs avond. Het menu bestaat uit meerdere gangen en bij elke gang krijg je 2 glaasjes wijn. Met uitleg over de wijnen en smaken creëren wij een leuke avond.

3 gangen menu met amuse en 7 verschillende wijnen

4 gangen menu met amuse en 8 verschillende wijnen

foto (41)
Impressie menu luxe bbq 3 gangen

Licht gerookte zwaardvis met mosseltjes, schuim van mossel, pompoen en crème van citroen

Van de BBQ;

Lamsbout met rozemarijn

Dorade met limoen

Kip met honing

Grof gesneden groente en aardappeltjes uit de oven

Mosterdmayonaise

Salade met rucola, little gem, pancetta, balsamicosiroop en pijnboompitten

Tomatensalade ( in alle kleuren ) met buffelmozzarella en olijfolie

Chocolade biscuit met donkere chocolade, frambozen en munt pesto

Impressie menu luxe bbq

Lamsrack met fleur de sel en fijn gehakte verse tijm en oregano

Hele dorade gevuld met knoflook, limoen en tijm

Kipsaté op citroengras, gemarineerd met limoen en rode peper (met pesto van koriander)

Kalfssukade

Varkensfilet met spek, knoflook en rozemarijn

Gemarineerde little gem van de Barbecue

Gepofte aardappel met kruidenboter

Salade van pomodori tomaat, feta en rode ui

Knoflookchampignons van de Barbecue

BBQ Catering Eindhoven
weilanddiner etenswaar
Weiland diner

Vitello Tonnato met kappertjes | Huisgemaakte pastrami met rucola

Aubergine met Parmezaanse kaas, balsamicostroop en verse munt

Lamsbout met rozemarijn en thijm | Pasta met huisgemaakte pesto

Grof gesneden seizoensgroente met aardappeltjes en huisgemaakte mayonaise

Tomaten (in alle kleuren) met buffelmozzarella en balsamicodressing

Ijskar met verschillende smaken sorbet- en roomijs

Etenswaar catering & foodstyling
Soep | Hoofdgerecht | Dessert in glaasje

Rode bieten soep met komijn en crème fraiche

Geroosterde hele pousin met aardappeltjes met rozemarijn en seizoen groenten

Panna cotta van witte chocolade met passievruchten

bloemen etenswaar